Το www.creativegroup.com.cy ανήκει στην εταιρεία:

CRG Creative Group LTD
 
Λ ΝΙΚΗΣ 17Α, 1087 ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
 
Βρείτε μας στο Χάρτη
 
 

To creativegroup.com.cy εξυπηρετεί beauty and nail salons καθώς και  door to door professionals. Συνεργάζεται  με πολλές επαγγελματικές σχολές ομορφιάς, κρατικές και ιδιωτικές στην Κύπρο

Η ηλεκτρονική μας αποθήκη διαθέτει πάνω από 3.000 επαγγελματικά προϊόντα ποιότητας για τα μαλλιά,  τα νύχια και το μακιγιάζ προς ιδιώτες και επαγγελματίες της ομορφιάς.  Τα μέλη μας απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια τεχνικής υποστήριξης μέσω μιας ομάδας τεχνικών συμβούλων, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με ένα τηλεφώνημα ή email.

Με κληρονομιά την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει τα τελευταία 25 χρόνια στην εταιρεία CREATIVEGROUP, συνεχίζουμε δυναμικά καλύπτοντας με τον πλέον ανταγωνιστικό και εύκολο τρόπο τις ανάγκες του πολυάσχολου επαγγελματία που θέλει να βρίσκει ποιότητα, χονδρικές τιμές αλλά και λύσεις σε κάθε τεχνικό του θέμα.

Προσφέρουμε εκπτωτικά προγράμματα σε σπουδαστές  επαγγελματικών σχολών ομορφιάς. Τα μέλη μας λαμβάνουν μηνιαία ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με προσφορές και συμβουλές ομορφιάς καθώς και πληροφορίες για νέα προϊόντα και εφαρμογές.

 

ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας...!!!