Βάση για τζελ κτισίματος IBD LED/UV BONDER 14ml

56844
Hover on image to enlarge
Προσφορές Εβδομάδας
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Gel CategoriesTop & Base Coat BRANDIBD BEAUTY

ibd gel base coat 

ΑΟΣΜΟ – αντίθετα με τα περισσότερα προϊόντα προετοιμασίας φυσικού νυχιού, αυτό είναι εντελώς άοσμο.  ΧΩΡΙΣ ΟΞΕΑ – περιέχει ολιγομερή που ενισχύουν την επικόλληση μεταξύ φυσικού νυχιού και gel.

Περιγραφή

ibd gel base coat 

ΑΟΣΜΟ – αντίθετα με τα περισσότερα προϊόντα προετοιμασίας φυσικού νυχιού, αυτό είναι εντελώς άοσμο.

ΧΩΡΙΣ ΟΞΕΑ – περιέχει ολιγομερή που ενισχύουν την επικόλληση μεταξύ φυσικού νυχιού και gel.

ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΑΡΙΣΜΑ – μια ελαφριά αφαίρεση της γυαλάδας του φυσικού νυχιού είναι αρκετή για να δημιουργήσει την κατάλληλη επιφάνεια για το bonder. Δεν περιέχει οξέα που «τρώνε» το νύχι.

ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΟ – Μονομερή Εστέρα ρυθμίζουν την πυκνότητα του bonder, για καλύτερη επικόλληση ανάμεσα στο φυσικό νύχι και το gel.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ UV – χαμηλή περιεκτικότητα σε φωτοεκκινητές το ενεργοποιούν για να δημιουργήσει την κατάλληλη επιφάνεια για την εφαρμογή του gel.

ΜΕΙΓΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ – μείγμα από ολιγμερή ακρυλάτης, μονομερή εστερικού μεθακρυλικού και φωτοεκκινητές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΣΜΟΥ 1 λεπτό σε UV Lamp / 30 δευτερόλεπτα σε LED Lamp

ΧΡΗΣΗ: Χρησιμοποιήστε το για καλύτερη επικόλληση με τα gel της IBD. Αφού προετοιμάσετε τα φυσικά νύχια, εφαρμόστε ελάχιστη ποσότητα και στα 10 νύχια, ταμπονάρετε το υλικό με ένα nail wipe ώστε η επιφάνεια να ΜΗΝ είναι ομοιόμορφη και λεία, και πολυμερίστε για 1 λεπτό ή 30 δευτερόλεπτα (σε LED).

Features

PRODUCT FILTERS

BRAND:
IBD BEAUTY
Gel Categories:
Top & Base Coat
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ :

FAQ

Πώς προετοιμάζω το φυσικό νύχι πριν την εφαρμογή του IBD UV Gel;

1) Απολυμαίνετε τα χέρια σας και τα χέρια του πελάτη με το IBD Nail Prep.  2) Κάνετε ένα στεγνό μανικιούρ για να απομακρύνετε τα πετσάκια.  3) "Αγριεύετε" την επιφάνεια του νυχιού με μία λίμα 180grit και αφαιρείτε τη σκόνη με ένα nail wipe.  4) Εφαρμόζετε IBD Dehydrate για να αφυδατώσετε προσωρινά την επιφάνεια των νυχιών

Ποιο προϊόν να χρησιμοποιήσω σαν βάση, πριν ξεκινήσω να εφαρμόζω IBD gel;

Σαν βάση πριν από το κτίσιμο με IBD UV gel μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω:  1) IBD Bonder: εφαρμόζετε σε όλο το νύχι λίγη ποσότητα και μετά ταμπονάρετε με ένα nail wipe, ώστε η επιφάνεια να μην ειναι ομοιομορφη, αλλά θαμπή και με κοκκοειδή όψη. Μετά πολυμερίστε για 1 λεπτό.  2) IBD Stick Primer: εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα στο νύχι, αφήνετε λίγο να στεγνώσει και ξεκινάτε το κτίσιμο.  3) IBD Power Bond: εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα στο νύχι, αφήνετε να στεγνώσει και ξεκινάτε το κτίσιμο.

Τα νύχια μου με IBD Gel ανασηκώνονται ή ξεφλουδίζουν, τι μπορεί να φταίει;

1) Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζετε πολύ λίγη ποσότητα IBD Bonder και μετά να το ταμπονάρετε με ένα Nail wipe, ώστε να αποκτά μια θαμπή και κοκκώδη όψη πριν το πολυμερίσετε.  2) Αν κάποια πελάτισσά σας έχει σοβαρό πρόβλημα ανασήκωσης, εφαρμόστε το Stick Primer αντί του Bonder.  3) Να προσέχετε πριν την εφαρμογή να λιμάρετε όλη την επιφάνεια του νυχιού, ώστε να μην υπάρχουν καθόλου σημεία με γυαλάδα.  4) Αν εφαρμόσετε uv gel πάνω σε νεκρούς ιστούς στα επωνύχια ή στο τριγύρω δέρμα, τότε θα προκληθεί ανασήκωση.

Εφαρμόζω IBD UV Gel, αλλά δεν στεγνώνει καλά... τι συμβαίνει;

1) Οι λυχνίες της UV lamp σας μπορεί να χρειάζονται αντικατάσταση ή να είναι βρώμικες.  2) Αν χρησιμοποιείτε UV lamp άλλης εταιρείας, δοκιμάστε να πολυμερίσετε για περισσότερο χρόνο.  3) Αν εφαρμόζετε το Ultra White Builder gel, πολυμερίστε το για 1-2 λεπτά επιπλέον.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν