Βάση τζελ IBD - POWER BOND 14ml

56501
Hover on image to enlarge
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Gel CategoriesTop & Base Coat BRANDIBD BEAUTY

Νέο gel bonder κατάλληλο για χρήση με όλα τα uv gel της ibd, just gel polish, soak off. To συγκεκριμένο προιόν ΔΕΝ είναι primer, ούτε bonder που χρειάζεται πολυμερισμό σε λάμπα. 

Περιγραφή

Νέο gel bonder κατάλληλο για χρήση με όλα τα uv gel της IBD, just gel, soak off

To συγκεκριμένο προιόν ΔΕΝ είναι primer ούτε bonder που πολυμερίζεται σε λάμπα. Η νέα του σύνθεση στεγνώνει εύκολα και αντιδρά εξαιρετικά σε πελάτες με προδιάθεση για ανασήκωση της εφαρμογής του gel και το συγκρατεί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Στεγνώνει γρήγορα
  • Λειτουργεί με όλα τα gel ibd
  • Χωρίς Οξύ
  • Χωρίς Χρήση Λάμπας

ΧΡΗΣΗ

Χρησιμοποιήστε το σε όλα τα ibd gel sculpting, just gel polish, soak off της ibd.

  • Απλώστε το στα ΦΥΣΙΚΑ ΝΥΧΙΑ.
  • Αφήστε το να στεγνώσει πριν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή

Features

PRODUCT FILTERS

BRAND:
IBD BEAUTY
Gel Categories:
Top & Base Coat
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ :

FAQ

Τί ακριβώς είναι το Just Gel Polish;

Το Just Gel Polish είναι η σειρά ημιμόνιμου βερνικιού gel της εταιρείας IBD, που διαρκεί 2 εβδομάδες. Το προϊόν είναι λεπτόρρευστο, για να εφαρμόζεται εύκολα σαν βερνίκι νυχιών, αλλά πολυμερίζεται σε λάμπα UV ή LED με τέτοιον τρόπο ώστε να του δίνει μεγάλη ευελιξία και ανθεκτικότητα, ακριβώς όπως ένα κλασσικό gel! 

Τι προετοιμασία χρειάζεται πριν την εφαρμογή του Just gel polish;

Πρώτα πρέπει να κάνετε ένα στεγνό μανικιούρ και στη συνέχεια να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από το φυσικό νύχι με ένα buffer 240 grit. Τέλος, για να εξασφαλίσετε δυνατή επικόλληση και διάρκεια του υλικού πάνω στο φυσικό νύχι, εφαρμόστε το Power Bond.

Πώς αφαιρείται η κόλλα που μένει μετά τον πολυμερισμό του top coat;

Η κολλώδης ουσία που μένει μετά τον πολυμερισμό του Just gel top coat, πρέπει να σκουπίζεται με ένα nail wipe ή βαμβάκι εμποτισμένο με καθαρό οινόπνευμα (καλό είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετικό βαμβάκι για κάθε δάκτυλο).

Έχω λάμπα LED, μπορώ να κάνω εφαρμογή του Just gel polish;

Ναι. Τo IBD Just gel polish πολυμερίζεται σε λάμπα UV (base coat για 1', χρώμα και top coat από 2' η κάθε στρώση) ΚΑΙ σε λάμπα LED (base coat, χρώμα και top coat για 30").

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το Just Gel Polish από τα νύχια;

Σπάστε τη σφράγιση του Just Gel Top Coat με μια λίμα. Εμποτίστε με καθαρό ασετόν ένα κομμάτι βαμβάκι, τοποθετήστε το πάνω στο νύχι, και τυλίξτε σφιχτά με φύλλο αλουμινίου. Αφήστε το 10 λεπτά, μετά αφαιρέστε το από το νύχι, και αν χρειαστεί, αφαιρέστε το προϊόν που έμεινε με ένα pusher ή ξυλάκι του μανικιούρ.

Ποιο προϊόν να χρησιμοποιήσω σαν βάση, πριν ξεκινήσω να εφαρμόζω IBD gel;

Σαν βάση πριν από το κτίσιμο με IBD UV gel μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω:  1) IBD Bonder: εφαρμόζετε σε όλο το νύχι λίγη ποσότητα και μετά ταμπονάρετε με ένα nail wipe, ώστε η επιφάνεια να μην ειναι ομοιομορφη, αλλά θαμπή και με κοκκοειδή όψη. Μετά πολυμερίστε για 1 λεπτό.  2) IBD Stick Primer: εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα στο νύχι, αφήνετε λίγο να στεγνώσει και ξεκινάτε το κτίσιμο.  3) IBD Power Bond: εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα στο νύχι, αφήνετε να στεγνώσει και ξεκινάτε το κτίσιμο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν