Βάση Τζελ Νυχιών BRISA BOND 7.3ml

08080
Hover on image to enlarge
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ
[Σύνδεση]
Gel CategoriesTop & Base Coat BRANDCND NAIL DESIGN

Βάση για το gel νυχιών CND Brisa Bond, που δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς συγκράτησης μεταξύ φυσικού και υλικού επίστρωσης. Πρέπει να πολυμεριστεί στη λάμπα για 10 δευτερόλεπτα

Περιγραφή

Βάση για gel νυχιών

Δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς συγκράτησης μεταξύ φυσικού και υλικού επίστρωσης. Πρέπει να πολυμεριστεί στη λάμπα για 10 δευτερόλεπτα. 

...........................................................................................................................................................................

Τι είναι

Συγκολλητικός παράγοντας, που συντελεί στη μόνιμη επικόλληση της επίστρωσης του gel στο φυσικό νύχι.

Τι κάνει

Σχηματίζει ισχυρούς ομοιοπολικούς δεσμούς μεταξύ της επίστρωσης με gel και των φυσικών νυχιών, για την καλύτερη δυνατή επικόλληση.

Γιατί το χρειάζεστε

- Γιατί εμποδίζει το ανασήκωμα.

- Για πιο ανθεκτικά επιπρόσθετα νύχια, που διαρκούν περισσότερο.

 

Οδηγίες χρήσης

- Εξασφαλίστε ότι η επιφάνεια του νυχιού είναι σχολαστικά καθαρή και προετοιμασμένη.

- Βουτήξτε το πινέλο στο μπουκάλι. Πιέστε το πάνω στο στόμιο τοu μπουκαλιού, για να αφαιρέσετε το παραπανήσιο υγρό. Αποφύγετε να ακουμπήσετε το πινέλο στην πετσέτα του τραπεζιού.

- Απλώστε σε 2-3 νύχια. Επαναλάβετε έως ότου καλυφθούν όλα τα νύχια. Η επιφάνεια του νυχιού πρέπει να επικαλυφθεί πλήρως και ομοιόμορφα, ώστε να εξασφαλίσετε τη σωστή συγκόλληση.

- Απλώστε Brisa Bond στην επιφάνεια του νυχιού, έως την περιοχή του επωνυχίου. Αποφύγετε να ακουμπήσετε το δέρμα ή να πλημμυρίσετε την περιοχή του επωνυχίου με το Brisa Bond.

- Πολυμερίστε το Brisa Bond για 10 δευτερόλεπτα στη CND LED ή UV Lamp, πριν την εφαρμογή των προϊόντων επιπρόσθετων νυχιών με gel.

Features

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Gel Categories:
Top & Base Coat
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ :

Video

FAQ

Ποια είναι η σωστή προετοιμασία φυσικού νυχιού πριν την εφαρμογή του Brisa Gel;

Κάνετε πρώτα ένα στεγνό μανικιούρ, μετά αφαιρείτε ελαφρά τη λιπαρότητα με ένα buffer, και τέλος τρίβετε την επιφάνεια του φυσικού νυχιού με το Scrubfresh, για να καθαριστεί καλά και να αφυδατωθεί προσωρινά, έτσι ώστε να προσκολληθεί με επιτυχία το υλικό του gel στο φυσικό νύχι.

Γιατί τα νύχια μου με Brisa Gel είναι θαμπά ή έχουν κολλώδη αίσθηση;

Είναι πιθανό να μην πολυμερίστηκαν καλά, επειδή η λάμπα uv που χρησιμοποιείτε δεν έχει αρκετή ισχύ UV, ή ίσως οι λυχνίες της λάμπας σας θέλουν αλλαγή. Άλλη πιθανή αιτία είναι ότι τα χέρια του πελάτη σας δεν ήταν τοποθετημένα σωστά κάτω από τη λάμπα. Ή τέλος, μπορεί το Brisa Gel ή το Brisa Gloss να εφαρμόστηκαν σε πολύ παχιά στρώση.

Γιατί το Brisa Gel ξεφλουδίζει;

Μπορεί να μην πολυμερίστηκε στον απαιτούμενο χρόνο (2 λεπτά), ή οι λυχνίες της λάμπας σας να χρειάζονται αλλαγή. Επίσης, μπορεί να εφαρμόσατε πολύ παχιά στρώση του gel, ή το Brisa Bond να εφαρμόστηκε άνισα στην επιφάνεια του νυχιού.

Γιατί το Brisa Gloss "μαζεύει" από τα πλαϊνά και το ελεύθερο άκρο του νυχιού;

Μπορεί να οφείλεται στο ότι:  α) η στρώση του Brisa Gloss που εφαρμόσατε είναι υπερβολικά λεπτή προς τα πλαϊνά ή το ελεύθερο άκρο του νυχιού,  β) δεν περικλείστηκε η άκρη του νυχιού με Brisa Gloss πριν τον πολυμερισμό,  γ) το Brisa Gloss εφαρμόστηκε σε λεία επιφάνεια, και όχι πάνω στην κολλώδη στρώση του uv gel ή σε λιμαρισμένο υλικό.

Γιατί η στρώση του Brisa Gel ραγίζει ή σπάζει στις άκρες;

Είναι πιθανό να πολυμερίστηκαν περισσότερο ή λιγότερο από 2 λεπτά, που είναι ο απαιτούμενος χρόνος, ή μπορεί να μην περικλείσατε και το ελεύθερο άκρο κατά την εφαρμογή. Επίσης, οι λυχνίες της λάμπας θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 4-5 μήνες (αναλόγως τη χρήση που κάνετε), για να είσαστε σίγουροι πως γίνεται πλήρης πολυμερισμός του υλικού σας.

Τι συμβαίνει και ξεκολλάει το επιπρόσθετο gel από το φυσικό νύχι;

Οι λόγοι που πιθανότατα συμβαίνει αυτό, είναι οι εξής:  α) Λανθασμένο PREP (προετοιμασία φυσικού νυχιού),   β) Ξεχάσατε να εφαρμόσετε Srubfresh ή Brisa Bond πριν την εφαρμογή του gel,  γ) Ίσως δεν αφαιρέθηκε επαρκώς η λιπαρότητα από τα φυσικά νύχια, δ) Η ανεπαρκής κάλυψη με το προϊόν κατά την εφαρμογή, μπορεί να γίνει η αιτία να συρρικνωθεί ελαφρά το gel καθώς πολυμερίζεται, αφήνοντας ακάλυπτα σημεία.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν