Brisa Τζελ Νυχιών Warm Pink / Θερμό Ροζ Ημι-διαφανές 14g

08057
Hover on image to enlarge
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Gel CategoriesSculpting Gels BRANDCND NAIL DESIGN

Ημι-διάφανο τζελ κτισίματος νυχιών σε θερμή ροζ απόχρωση για ενίσχυση φυσικού νυχιού ή και για κτίσιμο.

Περιγραφή

Περιγραφή Χρώματος

Ημι-διάφανο τζελ κτισίματος σε θερμή ροζ απόχρωση για ενίσχυση φυσικού νυχιού ή και για κτίσιμο.

..............................................................................................................................

Τι είναι

Προϊόν uv gel που δημιουργεί μια ισχυρή επίστρωση με εξαιρετική επικόλληση πάνω στην κεράτινη επιφάνεια του φυσικού νυχιού.  

..............................................................................................................................

Τι κάνει 

Σχηματίζει επιπρόσθετα νύχια που κολλούν με ομοιοπολικούς δεσμούς στην κεράτινη επιφάνεια του φυσικού νυχιού, με αξεπέραστη επικόλληση για μέγιστη διάρκεια και αντοχή.  

..............................................................................................................................

Γιατί το χρειάζεστε  

- Μπορούν να φορεθούν άνετα και είναι ανθεκτικά - σχηματίζουν δυνατά, λεπτά, ελαφρά νύχια με φυσική όψη.  

- Δουλεύονται εύκολα - φόρμουλα εύκολη στη χρήση, δεν είναι σκληρή, ούτε ινώδης.  

- Μακράς διάρκειας - προσκολλάται με ομοιοπολικούς δεσμούς στο φυσικό νύχι.  

- Υποαλλεργικό - μία φόρμουλα χωρίς ακρυλικό, χωρίς gluteraldehyde -και χωρίς formaldehyde (φορμαλδεΰδη).  

- Πολλαπλών χρήσεων - ιδεώδες για το κτίσιμο πάνω σε φόρμες και τη δημιουργία ενίσχυσης φυσικού στα νύχια των χεριών και των ποδιών.  

- ¶οσμο - ιδανικό για nail studio, Spa, και ινστιτούτα ομορφιάς.

..............................................................................................................................

Οδηγίες χρήσης  

- Εκτελείτε ένα μίνι-μανικιούρ και εξασφαλίζετε ότι το νύχι έχει καθαριστεί και προετοιμαστεί σχολαστικά.  

- Εφαρμόζετε Brisa Bond στο φυσικό νύχι.  

- Κτίζετε τα νύχια στο επιθυμητό μήκος και σχέδιο, χρησιμοποιώντας την απόχρωση που επιλέξατε και υποβάλλετε σε πολυμερισμό.  

- Σχηματίζετε, φινίρετε και τελειοποιείτε με λίμες CND.  

- Εφαρμόζετε UV Gloss και πολυμερίζετε, ή εφαρμόζετε βερνίκι νυχιών και Air Dry top coat.  

Τα CREATIVEACADEMY προσφέρουν πλήρη εκπαίδευση πάνω στις τεχνικές αυτές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας διανομέα γιατα διαθέσιμα προγράμματα.  

...............................................................................................................................

Η CND προτείνει

Για ένα pedicure που διαρκεί πολύ, εφαρμόστε στα νύχια των ποδιών.

 

 

Features

Είδος Απόχρωσης:
  • Γαλλικού
Μέγεθος:
14g
Τύπος Κάλυψης:
Ημι-διάφανα (Semi-sheer)

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Gel Categories:
Sculpting Gels

Video

FAQ

Ποια είναι η σωστή προετοιμασία φυσικού νυχιού πριν την εφαρμογή του Brisa Gel;

Κάνετε πρώτα ένα στεγνό μανικιούρ, μετά αφαιρείτε ελαφρά τη λιπαρότητα με ένα buffer, και τέλος τρίβετε την επιφάνεια του φυσικού νυχιού με το Scrubfresh, για να καθαριστεί καλά και να αφυδατωθεί προσωρινά, έτσι ώστε να προσκολληθεί με επιτυχία το υλικό του gel στο φυσικό νύχι.

Γιατί τα νύχια μου με Brisa Gel είναι θαμπά ή έχουν κολλώδη αίσθηση;

Είναι πιθανό να μην πολυμερίστηκαν καλά, επειδή η λάμπα uv που χρησιμοποιείτε δεν έχει αρκετή ισχύ UV, ή ίσως οι λυχνίες της λάμπας σας θέλουν αλλαγή. Άλλη πιθανή αιτία είναι ότι τα χέρια του πελάτη σας δεν ήταν τοποθετημένα σωστά κάτω από τη λάμπα. Ή τέλος, μπορεί το Brisa Gel ή το Brisa Gloss να εφαρμόστηκαν σε πολύ παχιά στρώση.

Γιατί το Brisa Gel ξεφλουδίζει;

Μπορεί να μην πολυμερίστηκε στον απαιτούμενο χρόνο (2 λεπτά), ή οι λυχνίες της λάμπας σας να χρειάζονται αλλαγή. Επίσης, μπορεί να εφαρμόσατε πολύ παχιά στρώση του gel, ή το Brisa Bond να εφαρμόστηκε άνισα στην επιφάνεια του νυχιού.

Γιατί το Brisa Gloss "μαζεύει" από τα πλαϊνά και το ελεύθερο άκρο του νυχιού;

Μπορεί να οφείλεται στο ότι:  α) η στρώση του Brisa Gloss που εφαρμόσατε είναι υπερβολικά λεπτή προς τα πλαϊνά ή το ελεύθερο άκρο του νυχιού,  β) δεν περικλείστηκε η άκρη του νυχιού με Brisa Gloss πριν τον πολυμερισμό,  γ) το Brisa Gloss εφαρμόστηκε σε λεία επιφάνεια, και όχι πάνω στην κολλώδη στρώση του uv gel ή σε λιμαρισμένο υλικό.

Γιατί η στρώση του Brisa Gel ραγίζει ή σπάζει στις άκρες;

Είναι πιθανό να πολυμερίστηκαν περισσότερο ή λιγότερο από 2 λεπτά, που είναι ο απαιτούμενος χρόνος, ή μπορεί να μην περικλείσατε και το ελεύθερο άκρο κατά την εφαρμογή. Επίσης, οι λυχνίες της λάμπας θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 4-5 μήνες (αναλόγως τη χρήση που κάνετε), για να είσαστε σίγουροι πως γίνεται πλήρης πολυμερισμός του υλικού σας.

Τι συμβαίνει και ξεκολλάει το επιπρόσθετο gel από το φυσικό νύχι;

Οι λόγοι που πιθανότατα συμβαίνει αυτό, είναι οι εξής:  α) Λανθασμένο PREP (προετοιμασία φυσικού νυχιού),   β) Ξεχάσατε να εφαρμόσετε Srubfresh ή Brisa Bond πριν την εφαρμογή του gel,  γ) Ίσως δεν αφαιρέθηκε επαρκώς η λιπαρότητα από τα φυσικά νύχια, δ) Η ανεπαρκής κάλυψη με το προϊόν κατά την εφαρμογή, μπορεί να γίνει η αιτία να συρρικνωθεί ελαφρά το gel καθώς πολυμερίζεται, αφήνοντας ακάλυπτα σημεία.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν