Ενυδατικό λάδι επωνυχίων CND SOLAR OIL 15ml

91331
Hover on image to enlarge
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ
[Σύνδεση]

Θεραπεία επωνυχίου ειδικά σχεδιασμένη, για να εισχωρεί βαθιά και να προστατεύει το δέρμα και τα νύχια. Διατηρεί τα φυσικά νύχια, το χρώμα από το βερνίκι και τα επιπρόσθετα νύχια ανθεκτικά και ευλύγιστα.

Περιγραφή

Χαρακτηρίζεται ως το αγαπημένο προϊόν από εκατομμύρια επαγγελματίες και πελάτες για την περιποίηση του επωνυχίου.

Πρόκειται για ένα μείγμα απαλών φυσικών ελαίων με Vitamin E, σχεδιασμένο για βαθιά ενυδάτωση και προστασία του επωνυχίου και των φυσικών νυχιών.

..................................................................................................................................................

Τι είναι

Ένα συνεργιστικό μίγμα από φυσικά ελαφριά έλαια και Βιταμίνη Ε, σχεδιασμένο να εισχωρεί βαθιά και να προστατεύει το δέρμα και τα νύχια.

Τι κάνει

- Το έλαιο Jojoba μεταφέρει τη Βιταμίνη Ε βαθιά μέσα στο δέρμα, για να βοηθήσει στη μείωση των ορατών ενδείξεων της γήρανσης. Τα φυσικά ελαφριά έλαια διατηρούν την επιδερμίδα μαλακή και σφριγηλή.

- Διατηρεί τα φυσικά νύχια, το χρώμα από το βερνίκι και τα επιπρόσθετα νύχια ανθεκτικά και ευλύγιστα.

- Επανειλημμένη χρήση του οδηγεί τα έλαια βαθύτερα μέσα στα φυσικά και επιπρόσθετα νύχια, αυξάνοντας τα οφέλη και ελαχιστοποιώντας τα σπασίματα.

Γιατί το χρειάζεστε

- Υπέρ-διεισδυτική φόρμουλα που διατηρεί υγιή και σε καλή κατάσταση το δέρμα και τα νύχια.

Οδηγίες Χρήσης

- Βάλτε μια σταγόνα σε κάθε επωνύχιο και κάντε μασάζ για να απορροφηθεί από το δέρμα και το νύχι.

 

H CND προτείνει

- Απλώστε το πριν τον ύπνο, για να διατηρείτε υγιή τα φυσικά νύχια και το επωνύχιο.

- Απλώστε το πριν το γυάλισμα των φυσικών ή των επιπρόσθετων νυχιών, για να επιτύχετε μια έντονη λάμψη.

- Για μια εντατική θεραπεία ενυδάτωσης, απλώστε το στα νύχια και το δέρμα.

- Προσφέρετε μια πλήρη περιποίηση 'Almond Spa Manicure', αξιοποιώντας ολόκληρη την οικογένεια των προϊόντων Almond.

Features

Μέγεθος:
15ml

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Είδος Θεραπείας:
Λαδάκι επωνυχίου

FAQ

Τι μπορώ να κάνω για να εξασφαλίσω τη σωστή φροντίδα του νυχιού;

Ακολουθήστε τις Τρεις Βασικές Αρχές για την προστασία και φροντίδα των νυχιών: 1) Φροντίδα - να γίνεται τακτικά το μανικιούρ σας από πτυχιούχο, κατάλληλα εκπαιδευμένο Επαγγελματία Τεχνίτη Νυχιών. 2) Ενυδάτωση - να εφαρμόζετε το CND SolarOil καθημερινά, για να διατηρούνται τα νύχια ενυδατωμένα. 3) Επικάλυψη - διατηρήστε τα νύχια επικαλυμμένα, για να τα προστατεύσετε από τη φυσιολογική φθορά και ξηρότητα, που προκαλούνται από το καθημερινό πλύσιμο των χεριών και την έκθεσή τους στις φυσικές συνθήκες.

Πώς να χρησιμοποιώ το SolarOil, ώστε να είναι τα νύχια μου υγιή και ενυδατωμένα;

1) Απλώστε το πριν τον ύπνο, για να διατηρείτε υγιή τα φυσικά νύχια και το επωνύχιο.  2) Απλώστε το πριν το γυάλισμα των φυσικών ή των επιπρόσθετων νυχιών, για να επιτύχετε μια έντονη λάμψη.  3) Για εντατική θεραπεία ενυδάτωσης, βάλτε καθημερινά μια σταγόνα σε κάθε επωνύχιο και κάντε μασάζ για να απορροφηθεί από το δέρμα και το νύχι. Μπορείτε να το εφαρμόζετε καθημερινά πάνω σε φυσικά νύχια, πάνω σε νύχια βαμμένα με απλό βερνίκι, ημιμόνιμο CND Shellac ή τεχνητά με τζελ/ακρυλικό.