ΚΕΦΑΛΗ ΡΟΛΕΤΑΣ BIKINI (1τμχ)

41635
Hover on image to enlarge
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Μεσαία Κεφαλή ρολέτας αποτρίχωσης για το σώμα.

Περιγραφή

Μεσαία Κεφαλή ρολέτας αποτρίχωσης για το μπικίνι.

Features

Τύπος εφαρμογής:
Κεφαλές για ρολέτες

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CLEAN & EASY

FAQ

Ποια ειναι τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κερί roll-on;

Η εφαρμογή γίνεται γρήγορα, καθαρά και αποτελεσματικά. Επειδή η κεφαλή (roller head) εναποθέτει στο δέρμα μια προ-υπολογισμένη ποσότητα κεριού κάθε φορά, γλυτώνετε χρόνο και κόπο από το να εφαρμόζετε το κερί με μια σπάτουλα και να στάζει κερί πάνω στις επιφάνειες. Η αποτρίχωση με τη μέθοδο roll-on είναι επίσης πιο υγιεινή, καθώς το κερί δεν εκτίθεται σε αερομεταφερόμενη σκόνη, τρίχες και βακτήρια.

Γιατί το κερί δεν κολλάει πάνω στις ταινίες ή το ρολό αποτρίχωσης;

1) Είναι πιθανό να μην έχει καθαριστεί καλά η περιοχή του δέρματος που θα αποτριχωθεί, και να έχει μείνει πάνω του υγρασία και λιπαρότητα. 2) Να προσέχετε πάντα να θερμαίνεται σωστά το κερί, γιατί αν είναι πιο κρύο απ'όσο πρέπει, τότε δεν θα επικολληθεί καλά η ταινία στο κερί. 3) Το κερί θα πρέπει να περνιέται σε λεπτή στρώση. Δεν χρειάζεται να περνάτε τη ρολέτα πολλές φορές στο ίδιο σημείο.

Το κερί δεν βγαίνει ομοιόμορφα από την ρολέτα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Αυτό το πρόβλημα προκύπτει όταν το κερί είναι κρύο. Αν δεν έχει θερμανθεί στην κατάλληλη θερμοκρασία, το κερί θα είναι κολλώδες και ινώδες όταν το εφαρμόζετε με τη ρολέτα. Θα καταλάβετε πως το κερί είναι έτοιμο προς χρήση, αν εμφανιστούν φυσαλίδες στο πάνω μέρος της ρολέτας όταν την αναποδογυρίσετε. Επίσης, φροντίστε να μην φυσάει κρύος αέρας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του κεριού, γιατί αν η θερμοκρασία του δωματίου είναι πολύ κρύα, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση του κεριού.

Τί πρέπει να προσέχω κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης με κερί;

1) Μην κάνετε αποτρίχωση σε ερεθισμένο ή ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, ή σε δέρμα με σημάδια, τραυματισμούς, καψίματα ή άλλα δερματικά προβλήματα. 2) Να αποφεύγετε το φως του ηλίου και τις ακτίνες UVA, για 24 ώρες μετά την αποτρίχωση. 3) Να θερμαίνετε το κερί μόνο στο αρχικό του δοχείο. 4)Βεβαιωθείτε πως πριν την εφαρμογή το δέρμα είναι απολύτως καθαρό και στεγνό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν