ΚΕΡΙΕΡΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ MONH 220V

10100
Hover on image to enlarge
Προσφορές Εβδομάδας
To end of promotions remains:
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Μονή κεριέρα αποτρίχωσης με καλώδιο από την Xanitalia, για εύκολη μεταφορά (25watt)

Περιγραφή

Μονή κεριέρα αποτρίχωσης με καλώδιο από την Xanitalia, για εύκολη μεταφορά (25watt).

Features

Τύπος εφαρμογής:
Κεριέρες

PRODUCT FILTERS

BRAND:
XANITALIA

FAQ

Ποια ειναι τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κερί roll-on;

Η εφαρμογή γίνεται γρήγορα, καθαρά και αποτελεσματικά. Επειδή η κεφαλή (roller head) εναποθέτει στο δέρμα μια προ-υπολογισμένη ποσότητα κεριού κάθε φορά, γλυτώνετε χρόνο και κόπο από το να εφαρμόζετε το κερί με μια σπάτουλα και να στάζει κερί πάνω στις επιφάνειες. Η αποτρίχωση με τη μέθοδο roll-on είναι επίσης πιο υγιεινή, καθώς το κερί δεν εκτίθεται σε αερομεταφερόμενη σκόνη, τρίχες και βακτήρια.

Γιατί το κερί δεν κολλάει πάνω στις ταινίες ή το ρολό αποτρίχωσης;

1) Είναι πιθανό να μην έχει καθαριστεί καλά η περιοχή του δέρματος που θα αποτριχωθεί, και να έχει μείνει πάνω του υγρασία και λιπαρότητα. 2) Να προσέχετε πάντα να θερμαίνεται σωστά το κερί, γιατί αν είναι πιο κρύο απ'όσο πρέπει, τότε δεν θα επικολληθεί καλά η ταινία στο κερί. 3) Το κερί θα πρέπει να περνιέται σε λεπτή στρώση. Δεν χρειάζεται να περνάτε τη ρολέτα πολλές φορές στο ίδιο σημείο.

Το κερί δεν βγαίνει ομοιόμορφα από την ρολέτα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Αυτό το πρόβλημα προκύπτει όταν το κερί είναι κρύο. Αν δεν έχει θερμανθεί στην κατάλληλη θερμοκρασία, το κερί θα είναι κολλώδες και ινώδες όταν το εφαρμόζετε με τη ρολέτα. Θα καταλάβετε πως το κερί είναι έτοιμο προς χρήση, αν εμφανιστούν φυσαλίδες στο πάνω μέρος της ρολέτας όταν την αναποδογυρίσετε. Επίσης, φροντίστε να μην φυσάει κρύος αέρας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του κεριού, γιατί αν η θερμοκρασία του δωματίου είναι πολύ κρύα, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση του κεριού.

Πώς καθαρίζονται οι συσκευές αποτρίχωσης/κεριέρες;

1) Πάντοτε να βγάζετε τη συσκευή από την πρίζα, πριν την καθαρίσετε. 2)Χρησιμοποιήστε ένα απαλό ύφασμα εμποτισμένο με λάδι καθαρισμού για μετά την αποτρίχωση, για να αφαιρέσετε τυχόν κατάλοιπα κεριού από το περίβλημα της συσκευής. 3) Ποτέ να μην χρησιμοποιείτε διαλυτικές ουσίες ή ισχυρά καθαριστικά, για να καθαρίσετε το περίβλημα της συσκευής. 4) Μην τοποθετείτε τη συσκευή μέσα σε νερό. 5) Μην καθαρίζετε τα κατάλοιπα από κερί της ρολέτας, καθώς αυτά θα μαλακώσουν ξανά την επόμενη φορά που θα θερμανθεί η ρολέτα. 6) Αφήστε το wax refill μέσα στη συσκευή.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν