ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΕΡΙ 100ml - Μεγάλη κεφαλή

90020
Hover on image to enlarge
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Κίτρινο φυσικό κερί με μέλι της Xanitalia. Μεγάλη κεφαλή.

Περιγραφή

Κίτρινο φυσικό κερί αποτρίχωσης με μέλι της Xanitalia.

Ρολέτα αποτρίχωσης με μεγάλη κεφαλή.

Features

Τύπος εφαρμογής:
Ρολέτες αποτρίχωσης/refill

PRODUCT FILTERS

BRAND:
XANITALIA
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ :

FAQ

Ποια ειναι τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κερί roll-on;

Η εφαρμογή γίνεται γρήγορα, καθαρά και αποτελεσματικά. Επειδή η κεφαλή (roller head) εναποθέτει στο δέρμα μια προ-υπολογισμένη ποσότητα κεριού κάθε φορά, γλυτώνετε χρόνο και κόπο από το να εφαρμόζετε το κερί με μια σπάτουλα και να στάζει κερί πάνω στις επιφάνειες. Η αποτρίχωση με τη μέθοδο roll-on είναι επίσης πιο υγιεινή, καθώς το κερί δεν εκτίθεται σε αερομεταφερόμενη σκόνη, τρίχες και βακτήρια.

Γιατί το κερί δεν κολλάει πάνω στις ταινίες ή το ρολό αποτρίχωσης;

1) Είναι πιθανό να μην έχει καθαριστεί καλά η περιοχή του δέρματος που θα αποτριχωθεί, και να έχει μείνει πάνω του υγρασία και λιπαρότητα. 2) Να προσέχετε πάντα να θερμαίνεται σωστά το κερί, γιατί αν είναι πιο κρύο απ'όσο πρέπει, τότε δεν θα επικολληθεί καλά η ταινία στο κερί. 3) Το κερί θα πρέπει να περνιέται σε λεπτή στρώση. Δεν χρειάζεται να περνάτε τη ρολέτα πολλές φορές στο ίδιο σημείο.

Γιατί δεν αφαιρούνται οι τρίχες μόλις κάνω αποτρίχωση με κερί;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό:  1) Οι τρίχες δεν ήταν αρκετά μακριές.  2) Η ταινία της αποτρίχωσης μπορεί να τραβήχτηκε πολύ αργά ή προς την λάθος κατεύθυνση.  3) Το δέρμα δεν ήταν σωστά προετοιμασμένο και είχε λιπαρότητα ή κατάλοιπα μακιγιάζ, κρέμας κλπ. 4) Εφαρμόστηκε μεγάλη ποσότητα κεριού.

Το κερί δεν βγαίνει ομοιόμορφα από την ρολέτα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Αυτό το πρόβλημα προκύπτει όταν το κερί είναι κρύο. Αν δεν έχει θερμανθεί στην κατάλληλη θερμοκρασία, το κερί θα είναι κολλώδες και ινώδες όταν το εφαρμόζετε με τη ρολέτα. Θα καταλάβετε πως το κερί είναι έτοιμο προς χρήση, αν εμφανιστούν φυσαλίδες στο πάνω μέρος της ρολέτας όταν την αναποδογυρίσετε. Επίσης, φροντίστε να μην φυσάει κρύος αέρας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του κεριού, γιατί αν η θερμοκρασία του δωματίου είναι πολύ κρύα, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση του κεριού.

Τί πρέπει να προσέχω κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης με κερί;

1) Μην κάνετε αποτρίχωση σε ερεθισμένο ή ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, ή σε δέρμα με σημάδια, τραυματισμούς, καψίματα ή άλλα δερματικά προβλήματα. 2) Να αποφεύγετε το φως του ηλίου και τις ακτίνες UVA, για 24 ώρες μετά την αποτρίχωση. 3) Να θερμαίνετε το κερί μόνο στο αρχικό του δοχείο. 4)Βεβαιωθείτε πως πριν την εφαρμογή το δέρμα είναι απολύτως καθαρό και στεγνό.

Σε ποιες περιοχές του σώματος χρησιμοποιείται η κάθε κεφαλή των Xanitalia wax refill;

1) Η μεγάλη κεφαλή - LARGE, είναι κατάλληλη για όλες τις περιοχές του σώματος. 2) Η μεσαία κεφαλή - MEDIUM, είναι ιδανική για ευαίσθητες περιοχές, όπως οι μασχάλες ή η γραμμή του μπικίνι. 3) Η μικρή κεφαλή - SMALL, είναι για χρήση στο άνω χείλος ή στα φρύδια.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν