ΡΟΛΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ CLEAN & EASY 50m

42650
Hover on image to enlarge
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Ρολό αποτρίχωσης 50m Clean & Easy.

Περιγραφή

Ρολό αποτρίχωσης 50m Clean & Easy.

Features

Τύπος εφαρμογής:
Ρολό/ταινίες αποτρίχωσης

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CLEAN & EASY

FAQ

Γιατί το κερί δεν κολλάει πάνω στις ταινίες ή το ρολό αποτρίχωσης;

1) Είναι πιθανό να μην έχει καθαριστεί καλά η περιοχή του δέρματος που θα αποτριχωθεί, και να έχει μείνει πάνω του υγρασία και λιπαρότητα. 2) Να προσέχετε πάντα να θερμαίνεται σωστά το κερί, γιατί αν είναι πιο κρύο απ'όσο πρέπει, τότε δεν θα επικολληθεί καλά η ταινία στο κερί. 3) Το κερί θα πρέπει να περνιέται σε λεπτή στρώση. Δεν χρειάζεται να περνάτε τη ρολέτα πολλές φορές στο ίδιο σημείο.

Γιατί δεν αφαιρούνται οι τρίχες μόλις κάνω αποτρίχωση με κερί;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό:  1) Οι τρίχες δεν ήταν αρκετά μακριές.  2) Η ταινία της αποτρίχωσης μπορεί να τραβήχτηκε πολύ αργά ή προς την λάθος κατεύθυνση.  3) Το δέρμα δεν ήταν σωστά προετοιμασμένο και είχε λιπαρότητα ή κατάλοιπα μακιγιάζ, κρέμας κλπ. 4) Εφαρμόστηκε μεγάλη ποσότητα κεριού.

Τί πρέπει να προσέχω κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης με κερί;

1) Μην κάνετε αποτρίχωση σε ερεθισμένο ή ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, ή σε δέρμα με σημάδια, τραυματισμούς, καψίματα ή άλλα δερματικά προβλήματα. 2) Να αποφεύγετε το φως του ηλίου και τις ακτίνες UVA, για 24 ώρες μετά την αποτρίχωση. 3) Να θερμαίνετε το κερί μόνο στο αρχικό του δοχείο. 4)Βεβαιωθείτε πως πριν την εφαρμογή το δέρμα είναι απολύτως καθαρό και στεγνό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν