Θεραπεία ραβδώσεων νυχιών CND RidgeFx 15ml

91322
Hover on image to enlarge
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ
[Σύνδεση]
Εξαιρετικό προϊόν συστήνεται ❤️

Το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer είναι μια θεραπεία νυχιών που "γεμίζει" τις ραβδώσεις και τελειοποιεί την όψη των φυσικών νυχιών. Εξομαλύνει τις ραβδώσεις και καλύπτει τις ατέλειες, για μια ομοιόμορφη εφαρμογή του βερνικιού νυχιών.

Περιγραφή

Το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer είναι μια θεραπεία νυχιών που "γεμίζει" τις ραβδώσεις και τελειοποιεί την όψη των φυσικών νυχιών. Εξομαλύνει τις ραβδώσεις και καλύπτει τις ατέλειες, για μια ομοιόμορφη εφαρμογή του βερνικιού νυχιών.

Διαθέτει την Τεχνολογία OPTIFIL™ με μικροσφαιρίδια που γεμίζουν τις ραβδώσεις της επιφάνειας των νυχιών, ενώ η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει χρώμα που δεν ξεφλουδίζει. Είναι σχεδιασμένο για να συνδυάζεται με την τεχνολογία του VINYLUX™ Weekly Polish.

 

H CND ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

  • Χρησιμοποιήστε το RidgeFx σε φυσικά νύχια που λεκιάζουν εύκολα από το βερνίκι.
  • Χρησιμοποιήστε το RidgeFx με οποιοδήποτε παραδοσιακό βερνίκι, για να εξομαλύνετε τις ατέλειες στην επιφάνεια του φυσικού νυχιού.
  • Για ένα τέλειο φυσικό look, εφαρμόστε 1 ή 2 στρώσεις RidgeFx πάνω σε καθαρά, άβαφα νύχια και ακολουθήστε με την εφαρμογή του αγαπημένου σας top coat

 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

• Τα νύχια έχουν πιο λεία όψη και υφή στη στιγμή 

• Εξαλείφει την ανάγκη χρήσης buffer στα φυσικά νύχια

• Φωτίζει εμφανώς το φυσικό χρώμα των νυχιών

• Τα νύχια δείχνουν πιο νεανικά στη στιγμή

 

Features

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Είδος Θεραπείας:
Base coat
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ :

FAQ

Τι είναι το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer;

Το RIDGEFX™ είναι ένα προϊόν που βελτιώνει την επιφάνεια του νυχιού και "γεμίζει" τις ραβδώσεις, τελειοποιώντας έτσι την εμφάνιση του φυσικού νυχιού.

Πώς λειτουργεί το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer;

Η τεχνολογία OPTIFIL™ με μικροσφαιρίδια, γεμίζει τις ραβδώσεις και τις εγκοπές στην επιφάνεια του νυχιού, ενώ ένας μοναδικός πλαστικοποιητής στη φόρμουλα δίνει ένα αποτέλεσμα ανθεκτικό στο ξεφλούδισμα.

Πώς το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer προλαμβάνει το λέκιασμα στο φυσικό νύχι;

To RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer περιέχει χρωστικές ουδέτερου χρώματος, και δρα ως εμπόδιο μεταξύ του χρώματος του βερνικιού και του φυσικού νυχιού.

Σε ποιον τύπο νυχιών είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί καλύτερα το RIDGEFX™;

To RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε πελάτισσες με ατέλειες στην επιφάνεια των νυχιών, όπως ραβδώσεις, αποχρωματισμό και εγκοπές.

Πόσες εφαρμογές βγάζει το κάθε μπουκάλι;

Βγαίνουν περίπου 40 εφαρμογές ανά μπουκαλάκι των 15mL.

Ποια είναι τα οφέλη του RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer;

To RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer εξαλείφει την ανάγκη για λείανση των νυχιών με buffer, συγκαλύπτοντας την όψη των ατελειών (γραμμές, ραβδώσεις, εξογκώματα και αυλάκια). Η εμφάνιση και η υφή των νυχιών γίνεται πιο λεία στη στιγμή, και το φυσικό τους χρώμα γίνεται εμφανώς πιο φωτεινό.

To RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer διατίθεται σε διάφορες συσκευασίες;

To RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer είναι διαθέσιμο στα παρακάτω μεγέθη: 0.5 fl oz/15 mL και .125 fl oz/3.7 mL

Πώς χρησιμοποιείται το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer;

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση RIDGEFX™ σε καθαρά, περιποιημένα νύχια. Εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις βερνικιού νυχιών και ακολουθήστε με μια στρώση top coat. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνδυάστε το RIDGEFX™ με το σύστημα βερνικιού νυχιών CREATIVE PLAY™ ή με το VINYLUX™ Weekly Polish.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RIDGEFX™με τα βερνίκια νυχιών CREATIVE PLAY™;

Ναι, το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα βερνίκια νυχιών CREATIVE PLAY™. Παραλείψτε την εφαρμογή του CREATIVE PLAY™ Base Coat και εφαρμόστε μια λεπτή στρώση RIDGEFX™. Προχωρήστε με την εφαρμογή του χρώματος CREATIVE PLAY™ και στη συνέχεια του Top Coat.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RIDGEFX™ με το σύστημα VINYLUX™ Weekly Polish;

Ναι, το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer σχεδιάστηκε για να λειτουργεί συνδυαστικά με το σύστημα βερνικιών VINYLUX™ Weekly Polish, πριν από την εφαρμογή του χρώματος.

To RIDGEFX™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα νύχια των ποδιών;

Ναι, το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα νύχια των ποδιών.

Πώς αφαιρείται το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer;

Το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με το SHELLAC™ Nourishing Remover, το OFFLY FAST™ Nourishing Remover ή με ασετόν.

Tο RIDGEFX™ ενδείκνυται και για άλλες χρήσεις;

Ναι, το RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πελάτισσες που έχουν κατεστραμμένα ή πορώδη νύχια, και μπορεί να εμποδίσει το λέκιασμα στο φυσικό νύχι όταν χρησιμοποιείται με το VINYLUX™ Weekly Polish.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν