Τζελ top coat BRISA GLOSS 14g

08054
Hover on image to enlarge
Προσφορές Εβδομάδας
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Gel CategoriesTop & Base Coat BRANDCND NAIL DESIGN

Top coat γυαλιστικό  ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ & ΤΖΕΛ εφαρμογές νυχιών, που απομονώνει και προστατεύει την εφαρμογή. Δίνει εξαιρετικό, διαρκές γυάλισμα

Περιγραφή

Top coat γυαλιστικό  ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ & ΤΖΕΛ εφαρμογές νυχιών, που απομονώνει και προστατεύει την εφαρμογή. Δίνει εξαιρετικό, διαρκές γυάλισμα

................................................................................................................................................

Τι είναι

Ένα top coat σε μορφή gel, που δίνει έντονη λάμψη και υποβάλλεται σε πολυμερισμό με UV φως.

Τι κάνει

Προσφέρει ένα γυαλιστερό φινίρισμα που διαρκεί πολύ και ολοκληρώνει τα επιπρόσθετα νύχια με gel, με προστατευτική επίστρωση.

Γιατί το χρειάζεστε

Για λάμψη. Φινίρισμα με έντονη λάμψη για επιπρόσθετα νύχια με gel.

 

Οδηγίες χρήσεως

- Εφαρμόστε το ως τελική στρώση, στην εφαρμογή των επιπρόσθετων νυχιών με gel.

- Υποβάλλετε σε πολυμερισμό για 2 λεπτά και απομακρύνετε την κολλώδη στρώση.

Τα CREATIVEACADEMY προσφέρουν πλήρη εκπαίδευση πάνω στις τεχνικές αυτές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας διανομέα για τα διαθέσιμα προγράμματα.

 

Δημιουργικές προτάσεις

Για ένα pedicure που διαρκεί πολύ, εφαρμόστε το στα δάκτυλα του ποδιού.

Features

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Gel Categories:
Top & Base Coat
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ :

Video

FAQ

Ποια είναι η σωστή προετοιμασία φυσικού νυχιού πριν την εφαρμογή του Brisa Gel;

Κάνετε πρώτα ένα στεγνό μανικιούρ, μετά αφαιρείτε ελαφρά τη λιπαρότητα με ένα buffer, και τέλος τρίβετε την επιφάνεια του φυσικού νυχιού με το Scrubfresh, για να καθαριστεί καλά και να αφυδατωθεί προσωρινά, έτσι ώστε να προσκολληθεί με επιτυχία το υλικό του gel στο φυσικό νύχι.

Γιατί τα νύχια μου με Brisa Gel είναι θαμπά ή έχουν κολλώδη αίσθηση;

Είναι πιθανό να μην πολυμερίστηκαν καλά, επειδή η λάμπα uv που χρησιμοποιείτε δεν έχει αρκετή ισχύ UV, ή ίσως οι λυχνίες της λάμπας σας θέλουν αλλαγή. Άλλη πιθανή αιτία είναι ότι τα χέρια του πελάτη σας δεν ήταν τοποθετημένα σωστά κάτω από τη λάμπα. Ή τέλος, μπορεί το Brisa Gel ή το Brisa Gloss να εφαρμόστηκαν σε πολύ παχιά στρώση.

Γιατί το Brisa Gel ξεφλουδίζει;

Μπορεί να μην πολυμερίστηκε στον απαιτούμενο χρόνο (2 λεπτά), ή οι λυχνίες της λάμπας σας να χρειάζονται αλλαγή. Επίσης, μπορεί να εφαρμόσατε πολύ παχιά στρώση του gel, ή το Brisa Bond να εφαρμόστηκε άνισα στην επιφάνεια του νυχιού.

Γιατί το Brisa Gloss "μαζεύει" από τα πλαϊνά και το ελεύθερο άκρο του νυχιού;

Μπορεί να οφείλεται στο ότι:  α) η στρώση του Brisa Gloss που εφαρμόσατε είναι υπερβολικά λεπτή προς τα πλαϊνά ή το ελεύθερο άκρο του νυχιού,  β) δεν περικλείστηκε η άκρη του νυχιού με Brisa Gloss πριν τον πολυμερισμό,  γ) το Brisa Gloss εφαρμόστηκε σε λεία επιφάνεια, και όχι πάνω στην κολλώδη στρώση του uv gel ή σε λιμαρισμένο υλικό.

Γιατί η στρώση του Brisa Gel ραγίζει ή σπάζει στις άκρες;

Είναι πιθανό να πολυμερίστηκαν περισσότερο ή λιγότερο από 2 λεπτά, που είναι ο απαιτούμενος χρόνος, ή μπορεί να μην περικλείσατε και το ελεύθερο άκρο κατά την εφαρμογή. Επίσης, οι λυχνίες της λάμπας θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 4-5 μήνες (αναλόγως τη χρήση που κάνετε), για να είσαστε σίγουροι πως γίνεται πλήρης πολυμερισμός του υλικού σας.

Τι συμβαίνει και ξεκολλάει το επιπρόσθετο gel από το φυσικό νύχι;

Οι λόγοι που πιθανότατα συμβαίνει αυτό, είναι οι εξής:  α) Λανθασμένο PREP (προετοιμασία φυσικού νυχιού),   β) Ξεχάσατε να εφαρμόσετε Srubfresh ή Brisa Bond πριν την εφαρμογή του gel,  γ) Ίσως δεν αφαιρέθηκε επαρκώς η λιπαρότητα από τα φυσικά νύχια, δ) Η ανεπαρκής κάλυψη με το προϊόν κατά την εφαρμογή, μπορεί να γίνει η αιτία να συρρικνωθεί ελαφρά το gel καθώς πολυμερίζεται, αφήνοντας ακάλυπτα σημεία.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν